Poniżej prezentujemy Państwu nasze menu cateringowe

DANIA CIEPŁE

– Roladki drobiowe ze szpinakiem – 50zł/kg
– De Volaille – 48zł/kg
– Udko faszerowanie – 55kg/kg
– Mięso z udka kurczaka w karmelu – 58zł/kg
– Pieczeń z karkówki – 49zł/kg
– Schab ze śliwką – 54,00zł/kg
– Rolada wieprzowa – 55,00zł/kg
– Pieczeń z łopatki – 49,00zł/kg
– Polędwiczki wieprzowe z kurkami – 80zł/kg
– Zrazy wieprzowe – 70zł/kg
– Zrazy wołowe – 85zł/kg
– Bigos – 25zł/kg
– Paszteciki – 30zł/kg
– Gołąbki – 30zł/kg
– Leczo – 29zł/kg

ZAKASKI ZIMNE

– Tatar wołowy – 8zł/porcja
– Tatar ze śledzia – 8,00zł/porcja
– Galaciki drobiowe – 3,50zł/porcja
– Szynka po rusku – 7,50zł/porcja
– Szparagi w szynce – 7,50zł/porcja
– Schab ze śliwką w galarecie – 7zł/porcja
– Roladki drobiowe w galarecie – 8zł/porcja
– Pstrąg w galarecie – 8zł/porcja
– Łosoś w galarecie – 12zł/porcja
– Żołądki w galarecie – 5,50zł/porcja
– Ryba po grecku – 45zł/kg
– Klopsiki w zalewie octowej – 8zł/porcja
– Sałatka jarzynowa – 28zł/kg
– Sałatka śledziowa – 30zł/kg
– Sałatka gyros – 35zł/kg
– Sałatka z selera – 40zł/kg
– Sałatka makaronowa z pesto – 30,00zł/kg
– Krokiety – 4zł/szt.
– Deska wędlin – 30,00zł/deska
– Deska serów– 30,00zł/deska
– Deska mięs pieczonych – 40,00zł/deska

ZUPY

– Barszcz czerwony – 4zł/250ml
– Żurek staropolski – 7,50zł/250ml
– Rosół – 3zł/250ml
– Flaki – 8zł/250ml